Speelmaatje gezocht

Vrolijke jongen van 1 jaar zoekt speelmaatje

Deze ondernemende jongen uit Guttecoven heeft ouders die erg druk bezet zijn. Hij houdt zelf ook van aandacht en vraagt dit op zijn eigen ondeugende manier. Het zou heel fijn voor hem zijn als iemand hem wil helpen met zijn ontdekkingsreis.
Vader is vanwege zijn werk erg vaak van huis. Moeder vraagt deze ondersteuning liefst onder schooltijden, de grote zus is dan op school. Dan heeft moeder de mogelijkheid om belangrijke dingen te doen waarvoor haar aandacht en concentratie nodig is.

We zoeken
– Iemand die bij voorkeur binnen schooltijden kan.
– Ervaring heeft met jonge kinderen.

In verband met veiligheid vragen wij een VOG (de kosten worden door ons vergoed). Interesse? Stuur een Messenger bericht of mail naar ikstanaastje@piw.nl
Hopelijk tot gauw.

Terug naar vacatures
//]]>