Basketbal-maatje

Dankzij jouw interesse voor Basketbal kun je een jongen van 11 jaar uit Sittard heel blij maken.

Dankzij jouw interesse voor Basketbal kun je een jongen van 11 jaar heel blij maken. Hij woont bij zijn moeder in Sittard en gaat naar regulier onderwijs.. Door een ernstig verkeersongeluk hebben beiden een hersenletsel opgelopen. Hierdoor is de jongen angstig voor activiteiten met anderen ,- buitenshuis en hierdoor beweegt hij weinig. Hij gaat één keer per week op maandag fietsend naar basketbal, maar dat lukt niet altijd. Hij is onderweg bang om onverwachte situaties tegen te komen. Hierbij heeft hij wat extra begeleiding nodig, die moeder hem door haar geheugen – , concentratie – en ernstige vermoeidheidsklachten niet altijd kan geven.

Wil jij dit gezin helpen om met de jongen op maandag mee naar het basketbal te fietsen, de interesse voor basketbal te delen en hem te stimuleren wat meer leuke dingen buitenshuis te ondernemen? Daarmee ondersteun je meteen ook moeder.

We zoeken

  • affiniteit met sport en bewegen heeft
  • actief is
  • sociaal en empatisch is.
  • geduld heeft voor zowel zoon als moeder

In verband met veiligheid wordt een VOG gevraagd.
Reiskostenvergoeding, kosten VOG en WA-verzekering kunnen via ons geregeld worden.

Interesse

Reageer op de vacature, stuur een persoonlijk berichtb of mail naar ikstanaastje@piw.nl. Hopelijk tot gauw. 

Terug naar vacatures
//]]>