Gezinsassistent

Gezinsassistent voor gezellige alleenstaande moeder met drie kinderen.

Ben jij degene die dit leuke gezin uit Geleen een steuntje in de rug kan geven? Voor deze aardige alleenstaande moeder zoeken wij een maatje die haar en haar 3 kinderen kan ondersteunen. Het meisje is 10 jaar en de jongens zijn 8 jaar en 6 jaar en zitten allen op de basis school? Moeder is 40
jaar en heeft lichamelijke beperkingen door chronische rugpijn. Soms is het haar allemaal een beetje teveel, bijvoorbeeld met het helpen van haar dochter bij het huiswerk van groep 7. Moeder heeft al het een en ander voor de kiezen gehad en heeft behoefte aan iemand die naar haar luistert, haar serieus neemt en met haar meedenkt.

Voor dit gezin zoeken we iemand die :

  • een vertrouwensband met moeder en kinderen kan ontwikkelen
  • moeder een luisterend oor en steun biedt
  • ook een handje wil helpen bij het huiswerk van dochter groep 7
  • sociaal en empathisch is.

Wil jij dit gezin helpen?
Reageer op de vacature, stuur een persoonlijk bericht of mail naar: ikstanaastje@piw.nl
Hopelijk tot gauw.

In verband met veiligheid wordt een VOG gevraagd.
Reiskostenvergoeding, kosten VOG en WA-verzekering worden via ons geregeld.

Terug naar vacatures
//]]>