Vrijetijdsmaatje voor een humoristische jongen van 12 uit Sittard

Ben jij  degene die een steuntje in de rug kan zijn voor een jongen van 12 en zijn moeder uit Sittard , die beiden na een ernstig verkeersongeval een niet aangeboren hersenletsel hebben opgelopen.

Dankzij jouw inzet kun hen beide  heel blij maken. Zij wonen in Sittard en de jongen gaat naar het regulier onderwijs. Door een ernstig verkeersongeluk hebben beiden een hersenletsel opgelopen. Hierdoor is de jongen wat angstig voor activiteiten buitenshuis, met anderen en hierdoor beweegt hij weinig. Bij deze zaken kan hij een steuntje in de rug gebruiken, die moeder hem door haar geheugen – , concentratie – en ernstige vermoeidheidsklachten niet altijd kan geven . Ook zij kan hiervoor wat ondersteuning kan gebruiken.

Voor dit gezin zoeken we iemand die zowel met moeder als zoon een vertrouwensband weet op te bouwen. Wil jij dit gezin helpen om de jongen te stimuleren wat meer leuke dingen te ondernemen, zoals gezelschapsspelletjes spelen, koken (lekkere gerechten maken, dus niet leren koken), bezoekje aan een pretpark of bioscoop, een fietstochtje maken, ergens een ijsje eten etc. Daarmee ondersteun je meteen ook moeder. Eventuele onkosten worden vergoed.

We zoeken iemand die ;
– een vertrouwensband met de jongen en moeder kan ontwikkelen
– samen met de jongen op zoek wilt gaan naar passende vrijetijdsactiviteiten
– sociaal en empathisch is.
– geduld heeft met dit gezellig en humoristisch stel.

In verband met veiligheid wordt een VOG gevraagd.
Reiskostenvergoeding, kosten VOG en WA-verzekering worden via ons geregeld.

Wil jij dit gezin helpen?
Reageer op de vacature, stuur een persoonlijk bericht of mail naar: ikstanaastje@piw.nl
Hopelijk tot gauw.

Terug naar vacatures
//]]>