Vrijwillige vrouwelijke gezinsassistent voor een leuk gezin uit Congo

Ben jij de dame die wij zoeken om dit leuke gezin uit Geleen een steuntje in de rug te geven? Voor dit gezellige gezin bestaande uit vader, moeder en 4 kinderen (8 jaar, 4 jaar, 3 jaar en 1 jaar) zoeken wij een vrouwelijk maatje dat hen kan ondersteunen.

Vader spreekt verstaanbaar Nederlands, moeder niet. Beide spreken goed Frans en vloeiend Lingala. Moeder heeft gezondheidsklachten en moet vaak naar het ziekenhuis. De 2 kleinste kinderen moeten dan steeds mee. Dit is voor niemand prettig.
De ouders hebben soms te weinig mogelijkheden om extra aandacht aan de kinderen te geven. Daarvoor zoeken we jou. De kinderen vinden het fijn om leuke dingen te doen, buiten te spelen, spelletjes te spelen, boekjes te lezen etc. Door die extra aandacht leren de kinderen spelenderwijs ook sneller de Nederlandse taal.

Voor dit gezin zoeken we een vrouw die:

  • een vertrouwensband met moeder, vader en kinderen kan ontwikkelen
  • leuke activiteiten met de kinderen wil ondernemen
  • eventueel Frans en/of Lingala spreekt
  • sociaal, empathisch en tolerant naar een andere cultuur is.

In verband met veiligheid wordt een VOG gevraagd.
Reiskostenvergoeding, kosten VOG en WA-verzekering worden via ons geregeld.

Wil jij dit gezin helpen?
Reageer op de vacature, stuur een persoonlijk bericht of mail naar: ikstanaastje@piw.nl
Hopelijk tot gauw.

Terug naar vacatures
//]]>