Online Talkshow

Sociaal & gezond ouder worden. Hoe doet ú mee?

Maandag 7 juni van 10.00 to 12.00 uur kunt u digitaal aanschuiven bij de online talkshow ‘Sociaal en gezond ouder worden’. Dit informatieve én interactieve programma, onder leiding van Sander Kleikers, doorloopt diverse thema’s als: een gezonde levensstijl, meedoen in onze samenleving, mantelzorg, zingeving, dementie en de laatste levensfase. Kortom, thema’s die ertoe doen bij het ouder worden.

Inhoudelijk programma

Ouder worden heeft mooie en minder mooie kanten en is bovenal een uitermate persoonlijk proces. Er is meer rust om van allerlei momenten te genieten, maar soms loopt het anders dan je hoopt.
Één ding is zeker, na deze ochtend kent u diverse tips om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan en de regie ligt bij uzelf.

Informatief en interactief

Gedurende deze ochtend ontvangt u informatie om zelf mee aan de slag te kunnen, inclusief een over- zicht van beschikbare ondersteuning. Deelname aan het programma is naar eigen wens: rustig kijken en meeluisteren of actief meedoen door vragen te stellen via de chat. De keuze is aan u.

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Klik dan hier.

//]]>