Zin in vriendschap

Vriendschappen kunnen verwateren of zelfs ontbreken. Bijvoorbeeld door een verhuizing, verlies of ziekte van een partner of na het stoppen met werken. Met de cursus ‘Zin in vriendschap’ leren wij je hoe je nieuwe vriendschappen maakt en bestaande vriendschappen verbeterd.

De cursus is voor mannen en vrouwen vanaf ca. 45 jaar. Thema’s die o.a. aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke kwaliteiten breng ik mee als vriend(in)?
  • Hoe maak ik nieuwe contacten?
  • Hoe ga ik om met teleurstelling en conflicten?
  • Hoe kan ik een bestaande vriendschap verdiepen? Onze ervaring is dat een meerderheid van de deelnemers nieuwe vriendschappen maakt en/of bestaande vriendschappen verbetert binnen een jaar na de cursus. Je kunt je voor deze cursus vrijblijvend aanmelden. Bij voldoende deelnemers plannen wij een startdatum en tijdstip in en nemen wij contact met je op.

Wil je meer weten over de cursus ‘Zin in vriendschap’? Raadpleeg dan hier onze digitale folder voor meer informatie en aanmeld mogelijkheden.

//]]>