Goed omgaan met je geldzaken is heel belangrijk. Maar het is niet altijd gemakkelijk. Misschien kom je wel eens situaties tegen die je lastig vindt en waarbij je hulp kunt gebruiken. In de cursus ‘Mijn geldzaken? Die regel ik zelf!’ van Partners in Welzijn en MEE Zuid-Limburg zul je ontdekken dat je niet de enige bent die het niet helemaal zelf kan.

Deze cursus is niet alleen een kijk- en praatcursus. Het is vooral een doe-cursus, vol met leuke doe-opdrachten.

De cursus is geschikt voor mensen die 18 jaar of ouder zijn en een basisniveau lezen, schrijven en rekenen hebben. Het doel van de cursus is dat je beter om kunt gaan met je geld:Doordat je beter weet wat dingen kosten.

  • Doordat je beter weet wat dingen kosten.
  • Doordat je weet waar je op moet letten bij het doen van je geldzaken.
  • Doordat je weet welke financiële regelingen er zijn.
  • Doordat je inzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven.

De cursus start bij voldoende belangstelling in oktober 2022 en bestaat uit 8 bijeenkomsten, die in Geleen plaatsvinden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het tijdstip van de cursus is van 14.00 tot maximaal 16.00 uur.

De intake en kennismaking staan gepland op maandag 19 september 2022 vanaf 13.00 uur, Geleenbeeklaan 2 Geleen. Na de intake krijg je bericht of je mee kan doen.

Aanmelden voor de intake kan tot maandag 12 september bij Partners in Welzijn, op werkdagen bereikbaar op tel. 046-457 5700, per e-mail: info@piw.nl of bij het servicepunt van MEE Zuid-Limburg, op werkdagen bereikbaar op tel. 088-010 2222, per e-mail: servicepunt@meezuidlimburg

//]]>