MIK & PIW Groep


Partners in Welzijn maakt deel uit van MIK & PIW Groep. Deze organisatie gelooft in de kracht van mensen. Ze zijn het waardevolste kapitaal van onze samenleving. Ons werk, sociaal werk, is ruimte bieden voor ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat op een slechte dag niemand achterblijft en op een goede dag iedereen de kansen krijgt om zijn hart te volgen. We pakken problemen aan nog voor ze ontstaan en buigen ze om naar mogelijkheden. Dat doen we niet alleen, maar samen met burgers, vrijwilligersorganisaties en professionals. We opereren dichtbij mensen: in dorpen en wijken.

MIK & PIW Groep willen sociaal burgerschap, in de breedste zin van het woord, stimuleren. We willen een klimaat scheppen waarin de bevlogenheid en betrokkenheid van burgers, van jong tot oud, volledig tot hun recht komen. Een klimaat waarin zelf- en samenredzaamheid centraal staan. Lees meer op de website van MIK & PIW Groep.

 
 

Uitvoeringsorganisaties


Ecsplore

Ecsplore is een zusterorganisatie van Partners in Welzijn. Ecsplore staat voor een gezonde, vitale en sociale samenleving. De combinatiefunctionarissen van Ecsplore werken praktisch samen met professionele en vrijwilligersorganisaties in de Westelijke Mijnstreek op de gebieden educatie, cultuur, sport, zorg en welzijn. Daarmee levert Ecsplore een belangrijke bijdrage aan een gezonde en actieve leefstijl, sociale ontwikkeling, cognitieve groei en talentontwikkeling van onze doelgroepen. Bekijk de website van Ecsplore.
 
 

Spelenderwijs

Spelenderwijs biedt kinderopvang voor 0 tot en met 12 jarigen in allerlei vormen: peuterspeelzalen & peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Er is altijd een opvangvorm die past bij uw kind en bij uw persoonlijke situatie en voorkeur. Bekijk de website van Spelenderwijs.
 
 

Knooppunt Informele Zorg

Om de ondersteuning van mantelzorgers, zorgvrijwilligers en zelfhulp (de informele zorg) in Sittard-Geleen te versterken, zijn de krachten van alle netwerkpartners op dit gebied gebundeld in een Knooppunt Informele Zorg. Het knooppunt vervult een netwerkfunctie voor professionals en brengt daarnaast het totale ondersteuningsaanbod voor de informele zorg in kaart. Bekijk de website van Knooppunt Informele Zorg..
 
 

Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek

Het Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) Westelijke Mijnstreek is dé plek waar jongeren, ouders en ketenpartners terechtkunnen met vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. De ‘vraagbaak voor opvoedingsvragen’ wordt gekenmerkt door een bevlogen team van jonge psychologen, dat deskundige raad en advies geeft op tal van actuele thema’s. De psychologen Kind & Jeugd bieden - veelal in samenwerking met pedagogisch werkers en huisartsen - ondersteuning aan in de vorm van kortlopende behandelingen en cursussen.

Benieuwd naar wat wij voor jou of jouw kind kunnen betekenen? Bezoek www.opgroeienin046.nl.

 
 

MIK Kinderopvang

Al generaties lang biedt MIK vertrouwde & betaalbare kinderopvang in Maastricht, de Westelijke Mijnstreek en het Heuvelland. Met liefdevolle & professionele aandacht voor elk kind van 0 tot 13 jaar. Deze dingen zijn nooit veranderd. Net als de hoge kwaliteitsstandaard. MIK blijft haar dienstverlening steeds ontwikkelen en stimuleert zelfontplooiing. Ook voor ouders. Altijd uit liefde voor het kind. Daarmee biedt MIK hen een krachtige start waarvan ze groeien. Bekijk de website van MIK: https://www.mik-kinderopvang.nl/.
 

Meer weten?Neem contact met ons op
//]]>