Doneer een kinder winterjas

Op 17 oktober, Wereldarmoededag, staan we stil bij mensen die het financieel moeilijk hebben. Helaas zijn er ook veel kinderen die geen warme winterjas hebben voor de winter. Om hen te helpen, hebben de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek een inzamelactie opgezet.

Het wordt kouder, tijd om weer een (winter)jas uit de kast te trekken. Niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. Helaas zijn er kinderen die geen winterjas hebben. Daarom organiseren we samen met de gemeenten Beek en Stein, Vidar in de Wijk, het Leger des Heils, Partners in Welzijn en de Kledingbank een inzamelactie. Heeft u een kinder winterjas die u niet meer gebruikt? Maar is deze jas wel nog goed genoeg om de winter mee door te komen? Doneer uw jas dan van 17 oktober tot en met 15 november.

Hoe kunt u meedoen?
Verzamel de kinder winterjas(sen) die u wilt doneren in een plastic zak. Alle maten van maat 50 tot en met 176 zijn welkom! Zorg er wel voor dat de jassen schoon zijn en er niks meer in de zakken zit.

Wilt u een kinderjas doneren klik op onderstaande gemeente voor meer informatie & inzamellocaties 
Sittard-Geleen
Beek
Stein

Andere kledingstukken
Deze actie is alleen bedoeld voor het inzamelen van schone kinder winterjassen. Heeft u andere kledingstukken of schoenen die u graag wilt doneren? Bij het Leger des Heils kunt u uw kleding en schoenen afgeven. Ook kunt u deze doneren via een textielcontainer bij u in de buurt. Bekijk het overzicht van alle textielcontainers. Dus: geef uw textiel een tweede leven en maak iemand anders blij! 

Ga naar nieuws