PIW Groep


Partners in Welzijn maakt deel uit van de PIW Groep. PIW Groep gelooft in de kracht van mensen. Ze zijn het waardevolste kapitaal van onze samenleving. Ons werk, sociaal werk, is ruimte bieden voor ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat op een slechte dag niemand achterblijft en op een goede dag iedereen de kansen krijgt om zijn hart te volgen. We pakken problemen aan nog voor ze ontstaan en buigen ze om naar mogelijkheden. Dat doen we niet alleen, maar samen met burgers, vrijwilligersorganisaties en professionals. We opereren dichtbij mensen: in dorpen en wijken.

PIW Groep wil sociaal burgerschap, in de breedste zin van het woord, stimuleren. We willen een klimaat scheppen waarin de bevlogenheid en betrokkenheid van burgers, van jong tot oud, volledig tot hun recht komen. Een klimaat waarin zelf- en samenredzaamheid centraal staan. Lees meer op de website van PIW Groep.

 
 

Uitvoeringsorganisaties


Ecsplore

Ecsplore is een zusterorganisatie van Partners in Welzijn. Ecsplore staat voor een gezonde, vitale en sociale samenleving. De combinatiefunctionarissen van Ecsplore werken praktisch samen met professionele en vrijwilligersorganisaties in de Westelijke Mijnstreek op de gebieden educatie, cultuur, sport, zorg en welzijn. Daarmee levert Ecsplore een belangrijke bijdrage aan een gezonde en actieve leefstijl, sociale ontwikkeling, cognitieve groei en talentontwikkeling van onze doelgroepen. Bekijk de website van Ecsplore.
 
 

Spelenderwijs

Spelenderwijs biedt kinderopvang voor 0 tot en met 12 jarigen in allerlei vormen: peuterspeelzalen & peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Er is altijd een opvangvorm die past bij uw kind en bij uw persoonlijke situatie en voorkeur. Bekijk de website van Spelenderwijs.
 
 

Knooppunt Informele Zorg

Om de ondersteuning van mantelzorgers, zorgvrijwilligers en zelfhulp (de informele zorg) in Sittard-Geleen te versterken, zijn de krachten van alle netwerkpartners op dit gebied gebundeld in een Knooppunt Informele Zorg. Het knooppunt vervult een netwerkfunctie voor professionals en brengt daarnaast het totale ondersteuningsaanbod voor de informele zorg in kaart. Bekijk de website van Knooppunt Informele Zorg..
 
 

OD-CJG

OD-CJG biedt ondersteunende diensten voor de CJG's in de Westelijke Mijnstreek.
 

Meer weten?Neem contact met ons op
//]]>