Coach4U


Doelgroep icon

Voor wie?

Voor jongeren van ca. 13 tot 23 jaar
Geld icon

Wat kost 't?

Heb jij ’s morgens als je wakker wordt vaker het gevoel dat je je het liefste zou willen omdraaien? Niet omdat je lui bent, maar omdat je er als een berg tegenop ziet om naar school of stage te gaan? En vind je het moeilijk daar met je ouders, opa, oma, of je vriend(inn)en over te praten? Of zijn er misschien andere dingen waar je je zorgen over maakt? Gaat het bijvoorbeeld thuis niet helemaal lekker? Voel je je onzeker of word je snel boos?

Blijf er dan niet mee rondlopen, maar weet dat er mensen zijn die jou heel graag willen helpen. Zoals de coaches van Coach4U. Ja, je leest het goed. Een coach. Jouw eigen personal coach zeg maar. Hoe vet is dat?!

Coach4U is er voor jongeren van 13 tot pakweg 23 jaar die het om allerlei redenen even ‘helemaal gehad hebben’ met school, stage of werk. Of die het allemaal even niet meer zien zitten. Met een coach van Coach4U kun je open en in alle vertrouwen praten over dingen waar jij mee in je maag zit. Gebeurtenissen of omstandigheden die jou onzeker, bang of boos maken. Onze coaches zijn eersteklas luisteraars.  Zij krijgen daar trouwens niet voor betaald, maar doen dat geheel vrijwillig. Gewoon, omdat ze het fijn vinden om jongeren zoals jij een steuntje in de rug te geven.

Meer informatie vind je op de website van Coach4U.

Waar?

Wanneer?


Bij jou in de buurt
Afhankelijk van de vraag
//]]>